Χρήμα Awards 2016 – Βίντεο

Καλωσόρισμα – Παρουσίαση: Χριστίνα Τσούχλαρη, Events Executive, Ethos Media S.A.

Η εκδήλωση άνοιξε με την παρουσία της κας. Χριστίνας Τσούχλαρη Events Executive της Ethos Media, η οποία παρουσίασε τα φετινά Επιχειρηματικά Βραβεία Χρήμα.

Χαιρετισμός: Κωνσταντίνος Ουζούνης, General Manager, Ethos Media S.A.

Στον χαιρετισμό του ο κ. Κωνσταντίνος Ουζούνης, καλωσορίζει τους καλεσμένους και μοιράζεται μια μικρή ιστορία του περιοδικού ΧΡΗΜΑ από το πρώτο του ξεκίνημα από το 1988. «Ξεκινήσαμε ως ένα 16σέλιδο Newsletter έχοντας απέναντι μας τον Οικονομικό Ταχυδρόμο του Λαμπράκη. Επιμείναμε, αλλάξαμε, επεκταθήκαμε στις ασφάλειες, στον τομές της υγείας, των εξαγωγών, των ξενοδοχείων, αντιπροσωπεύουμε εδώ και 25 χρόνια το Euromoney και γενικά προσπαθούμε να εξελιχθούμε»

Κεντρική ομιλία: Χαράλαμπος Γκότσης, Πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς
«Οικονομική ανάταξη και Κεφαλαιαγορά»

Στην κεντρική ομιλία της εκδήλωσης, που πραγματοποιήθηκε από τον κ. Χαράλαμπο Γκότση, o Πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς μίλησε για την αξία του θεσμού των Επιχειρηματικών Βραβείων ΧΡΗΜΑ που λειτουργεί ως κίνητρο για την συνέχιση της προσπάθειας διάκρισης των ελληνικών επιχειρήσεων, ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία του για τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας, η οποία εκτιμά ότι παρήγαγε αρκετά ικανοποιητικά αποτελέσματα για το 2016

Επιχειρηματικά Βραβεία ΧΡΗΜΑ 2016

Απονομές βραβείων